2016/2017 02 / 01 / 2017

Rok 2016 byl jedním z nejhezčích co jsme kdy zažili. Moc vám za něj děkujeme. Dovolte nám se za ním trošku poohlédnout a zároveň nastínit, co nás čeká v roce dalším.

Uplynulý rok byl krásný, veliký a plný koncertů. Máme za sebou Všechny kočky tour - naše doposud největší turné. Dohromady jsme se během obou jeho částí zastavili na 33 místech po celé republice, byli jsme i na Slovensku. Uspořádali jsme zatím největší akci v historii naší kapely - koncert v pražském Fóru Karlín byl asi tím nejintenzivnějším zážitkem našich životů. Vyrobili jsme vlastnoručně obrovskou svítící kočičí hlavu, která váží snad půl tuny, vymysleli jsme způsob jak jí věšet nad vás, aniž bychom kohokoli připravili o život. Nejen na turné jsme vystříleli statisíce konfet, zaplevelili jsme stříbrem celou naší zemi. Nikdo už nespočítá, kolik vás přišlo na naše koncerty (ať už na tour, nebo na festivalech) v loňském roce. Ale byla vás opravdická spousta a my vám za to moc děkujeme, fanoušky jako jste vy by si přála každá kapela na světě.

Rok 2016 je ale definitivně za námi a před námi je rok nový, který sebou zas nese nové výzvy. Tou největší je jistě nové album, které bychom rádi vydali v listopadu. Zejména kvůli tomu jsme se rozhodli letos trochu zvolnit a nekoncertovat jako o život. Práce na nové desce přeci jen vyžaduje alespoň trochu klidu, pro kreativitu je také dobrá jistá "hudební nevybitost," kterou člověk nezíská, pakliže koncertuje víkend co víkend. 
Proto nás letos nečeká ani jedno turné. Jelikož bychom se ale bez koncertů zbláznili, rozhodli jsme se, že přeci jen v létě vyrazíme alespoň na několik akcí, včas dáme vědět, kam pojedem, abychom se mohli potkat.

Máme na Chodsku jedno takové oblíbené studio, kam jezdíme už spooouuusty let točit dema, do tohohle studia se chystáme již pozítří, tedy 4.1., abychom natočili všechny nápady, co se nám nakupili v hlavách během loňského roku. Ještě jednou bychom se tam chtěli otočit než sleze sníh, naostro pak začneme nahrávat v březnu. A pokud vyjde všechno, co bychom si přáli aby vyšlo, bude to celý úplně jinak, než jsme zvyklí. Ale nechceme toho prozradit zbytečně moc, zatím nám, prosíme, držte palce, ať všechno vyjde, ať máme hlavy plné nápadů, prsty plné zručnosti, hrdla plná zlata a desku plnou hitů!

Ještě jědnou moc díky za všechno.  Přejeme vám všem super rok, plný radosti, veselí, úspěchů, dortů a vůbec všeho dobrého!
Těšíme se na vás v létě 2017!